Ezzel az ásványi eredetű dekorációs festékkel különböző textúrájú falakat hozhatunk létre. A Crustal autentikus és harmonikus érzést kölcsönöz a belső tereknek.

Crustal

különleges és dekoratív

 

a textúrát tudjuk kombinálni további színekkel

 

a végeredmény rendkívül sokoldalú

 

lélegző és természetes módon modern megjelenés

Szépség a tökéletlenségben

A Crustal tökéletes választás amennyiben a természetes megjelenést szeretnénk kombinálni a modern stílussal. Különleges textúrája autentikus küllemet kölcsönöz a falnak. Ez a bevonat feldobja a környezetünket, legyen az egy vidékies otthon, vagy akár egy, az új modern stílusvilággal megálmodott belső tér. Az ásványi festék pozitív tulajdonságai miatt alacsony energiafelhasználású, vagy passzív házakba is ajánlott a használata.

Egy professzionális mesterember maximalizálhatja a festék felhasználásának módját, azzal pl. hogy sima gipszként hordja fel több színben a felületre. Akár dönthet úgy, hogy a textúrát még durvábbá teszi, így még jobban kiemeli a falat, és még egyedibbé teszi azt. A festék hasonlíthat téglára, fára, a választás a belső tértől is függhet, döntsünk, hogy milyen jelleget szeretnék kölcsönözni a falnak.

A Crustal egy tartós, környezetbarát mész alapú termék, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy teljesen összhangban legyen a mai kor texturált ásványi belső festékek trendjével. Ezzel az innovációval sikerült egy kicsit visszacsempészni a természetességet a modern belső terekbe. A mesterember szakmai tudása lehet az alapja a végtelen stílusok megteremtésének ezzel a festékkel.

Összetétel

A Crustal egy európai mészkőből készített ásványi festék. Por állagban kerül a felhasználóhoz, használat előtt vízzel kell hígítani. A termék teljesen VOC (illékony szerves anyag) mentes!

A festett fal egyedülállósága teljesen a festő kreativitásán múlik. Az ő munkája határozza meg végeredményt.

Az alapréteg

A Crustal szinte minden jó állapotú szilárd falra felhordható. A meglévő vakolat és festett felület, vagy akár a csempe is lehetnek jó hordozók, mindaddig amíg a megfelelő kötési tulajdonságok megvannak. A Crustal-nak van súlya a felületen, ezért biztosnak kell lennünk benne, hogy a felület amire szeretnénk felhordani képes lesz a súlyt megtartani.

Mivel a Crustal vastagabb rétegben kerül fel a felületre, ezért a festékkel egyszerűen el tudjuk fedni pl. a fal egyenetlenségeit, hibáit.

Színek

A Crustal alapból egy pigmentált festék. A Crustal Mono egy sima mész vakolatra emlékeztet, amelynek megjelenése erősen strukturált, durva, de emellett természetes érzést kelt.

A további színmélységek és a még vonzóbb 3D-s hatások eléréséhez az alaprétegre fel kell hordani a Crustal Accent-et (ami egy teljesen más szín, mint az alapszín).

A stílusos színek és gyönyörű textúrák megmutatják a mesterember kétkezi munkáját, ezzel egy teljesen egyedi és autentikus falat kaphatunk.

 

A mesterember kiemelheti a rögöket, és a patinákat fésűkkel, ecsettel, vagy akár spatulával, és egy kis extra pigment hozzáadásával korlátlan számú textúrát és színt hozhat létre a falakon.

Befejező technikák (néhány ötlet csupán)